DIENSTEN

delimiter image

Schilderwerk

Zowel voor binnen als buiten schilderwerk. Naast schilderwerk aan woningen en bedrijfspanden werk ik ook als schilder op beurzen (in samenwerking met een standbouwbedrijf) en in allerlei musea in Nederland maar ook in het buitenland. Ik ben sinds 8 jaar fulltime werkzaam als schilder. Ik heb de afgelopen jaren aan meer dan 80 huizen en bedrijfspanden schilderwerk verricht en daarnaast op meer dan 100 beurzen en in musea gewerkt als schilder.

Voorlopig schilder ik nog met kwast en roller maar ook het spuiten van verf (wat toch de toekomst is) is iets wat ik mij langzaam aan eigen maak!

Timmerwerk

Naast schilderwerk verzorg ik ook timmerwerk. Klein onderhoud zoals (lichte) houtrot en ander vulwerk doe ik zelf. Onder klein onderhoud en timmer- en schilderwerk vallen ook randwerkzaamheden zoals gaten vullen, kabelgootjes wegwerken, ruitjes vervangen en meer. Bij groot onderhoud en timmerwerk zoals inbouwkasten, dakgoten vervangen e.d. werk ik samen met een ervaren timmerman. Zo kan ik kwaliteit leveren en waarborgen.

Standbouw

Bij de standbouw wordt ik ingehuurd om samen met een stoffeerder de stand perfect op te leveren. We zorgen ervoor dat alles snel en goed wordt opgeleverd. Denk aan allerlei beurzen in binnen- en buitenland zoals de motorbeurs en het ABN Amro WTT. Naast het snelle werk (meestal opleveren binnen een week) in teamverband bij beurzen ben ik werkzaam als schilder in musea in heel Nederland maar ook in bijvoorbeeld Londen, New York en Parijs (Louvre)!

Ik kan mijzelf dus oprecht een allround schilder noemen met veel ervaring!

Een kijkje in ons werk